close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه سوپ اسفناج و پاستای برنجی وگان
loading...

مؤسسه ایلفا

 مواد لازم:  ✅1 عدد پیاز کوچک خردشده  ✅2 پر سیر خرد شده  ✅250 گرم اسفناج  ✅200 گرم گوجه فرنگی بدون پوست خرد شده  ✅250 گرم پاستای برنجی  ✅1 لیتر #آب_سبزيجات   ✅1 لیتر آب  ✅روغن زیتون به میزان لازم   ✅آویشن و ریحان خشک کمی  طرز تهیه: پیاز رو کمی در روغن تفت…

 مواد لازم:

 ✅1 عدد پیاز کوچک خردشده

 ✅2 پر سیر خرد شده

 ✅250 گرم اسفناج

 ✅200 گرم گوجه فرنگی بدون پوست خرد شده

 ✅250 گرم پاستای برنجی

 ✅1 لیتر #آب_سبزيجات 

 ✅1 لیتر آب

 ✅روغن زیتون به میزان لازم 

 ✅آویشن و ریحان خشک کمی

 طرز تهیه:

پیاز رو کمی در روغن تفت میدیم تا نرم شود، سیر رو اضافه می کنیم و ۲-۳ دقیقه تفت میدیم. گوجه فرنگی، اسفناج، سبزیجات خشک، آب سبزیجات و آب رو اضافه میکنیم و وقتی به جوش اومد حرارت رو کم می کنیم. کمی که سبزیجات نرم شد پاستای برنجی رو اضافه می کنیم و حدود یک ربع می پزیم تا پاستا نرم شود.

@ashpazivegan

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
لوگو
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    آرشیو
    لوگو

    موبایلتو شارژ کن