close
تبلیغات در اینترنت
پاستای وگان اسفناج و فندق
loading...

مؤسسه ایلفا

مواد لازم: ✅1 عدد لیموسنگی (حدود 3 قاشق غذاخوری آبلیمو و مقداری پوست تراشیده) ✅1/2 فنجان #پنیر توفو یا بادام ✅نمک به میزان لازم ✅فلفل سیاه تازه سابیده به میزان لازم ✅1/4 قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده ✅250 گرم پاستا ✅5فنجان اسفناج شسته و درشت خرد شده ✅1/2 فنجان فندق بوداده و خرد شده…

مواد لازم:

✅1 عدد لیموسنگی (حدود 3 قاشق غذاخوری آبلیمو و مقداری پوست تراشیده)

✅1/2 فنجان #پنیر توفو یا بادام

✅نمک به میزان لازم

✅فلفل سیاه تازه سابیده به میزان لازم

✅1/4 قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده

✅250 گرم پاستا

✅5فنجان اسفناج شسته و درشت خرد شده

✅1/2 فنجان فندق بوداده و خرد شده

طرز تهیه:

پنیر رو با آبلیمو، پوست لیمو، نمک،  فلفل و جوزهندی مخلوط می کنیم. پاستا رو در آب نمک می جوشانیم و پس از آبکش کردن در ظرفی روی گاز با سس پنیر مخلوط می کنیم و اسفناج ها رو داخل پاستا می ریزیم و روی حرارت مخلوط می کنیم تا اسفناج ها بپزند. اگر خیلی خشک شد از آبی که پاستا در آن پخته به مخلوط اضافه می کنیم. فندق را اضافه و مخلوط کرده و بلافاصله سرو می کنیم.

@Vegancoocking

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
لوگو
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    آرشیو
    لوگو

    موبایلتو شارژ کن